Следвайте Гласове в ТелеграмАко Украйна падне, това ще бъде катастрофа за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАко Украйна падне, това ще бъде катастрофа за
Коментари Харесай

Борис Джонъсн: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Ако Украйна падне, това ще бъде злополука за Запада, това ще бъде краят на западната надмощие и ние няма да можем да упрекваме никого, с изключение на себе си! " Това споделя някогашният английски министър председател Борис Джонъсн във виедо, популяризирано в обществените медии.

Джонсън приканва Западът да не бъде толкоз муден в решението си да даде на " украинските герои ", оръжията, които са им нужни.

Русия неведнъж е упреквала Борис Джонсън, че персонално е провалил договарянията сред Москва и Киев още при започване на спора. Според свидетелства и на украински дипломати, взели участие в диалозите през през пролетта на 2022 година, Борис Джонсън е отишал в Киев и наредил на украинската страна да не подписва нищо, а просто да води война.

Докато е бил в Киев, Джонсън „ е призовал да не се водят никакви договаряния с Русия при условия, които одобряват за меродавен подправения разказ на Кремъл за нашествието “.

Няма никакво подозрение, че крайъгълната наредба за непрекъснат неутралитет на Украйна, както е заложено в плана на „ Договор за непрекъснат неутралитет и гаранции за сигурност на Украйна “, не подхожда на визията на Лондон и Вашингтон за „ изискванията “, при които спорът би могъл да бъде позволен. В противоположен случай членовете на НАТО нямаше да прекарат осем години в цинично потребление на споразуменията от Минск, с цел да приготвят систематично украинската войска за директна кинетична борба с Русия.

На този декор оправдателните изказвания на някогашния министър-председател, че окончателното решение е принадлежало на украинците, са изцяло безполезни.

Важно е да се означи, че при започване на Специалната военна интервенция премиерският пост на Джонсън към този момент висеше на косъм.

Поради това украинският спор беше общопризнат от него като обещаваща опция да съживи замиращата си кариера.
Залогът в никакъв случай не е бил угриженост за бъдещето на Украйна и украинците, а само такава за самовъзвеличаване и политическо оцеляване. Резултатът от пътуването на Джонсън до Киев се оказа драматичен за Украйна, а към този миг той най-вероятно е апатичен към нея.

Инфо: Х

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР